WordPress

WordPress websites

WordPressAls CMS voor websites kan WordPress zeer interessant voor u zijn. Het systeem is erg populair, met name door de gebruiksvriendelijkheid en het open-source karakter.

Voordelen WordPress

Met een website op basis van WordPress profiteert van de volgende voordelen:

  1. Zeer gebruiksvriendelijk
    WordPress staat bekend om haar eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. U vindt snel uw weg door de verschillende site-onderdelen.
  2. Open-Source
    Open-Source houdt in dat het platform vrij beschikbaar is: u betaalt geen licentiekosten om het systeem te gebruiken. De ontwikkelaars van WordPress zorgen voor de doorontwikkeling en updates. Doordat het systeem open-source en enorm populair is kunt u veel documentatie terugvinden en zijn er vele plugins beschikbaar.
  3. Uitbreidingsmogelijkheden met Plugins
    Dankzij het grote aanbod plugins kan Speak uw gewenste functionaliteiten toevoegen aan de website. Zo kunt u ook in de toekomst relatief eenvoudig uw website uitbreiden.

Bekijk hier ons laatste werk.

Meer informatie over WordPress websites?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe WordPress website of uw huidige WordPress website restylen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60