Mobiele websites

Mobiele websites

Mobiele websitesInternet op mobiele apparaten groeit sneller dan ooit tevoren. Overal en altijd toegang tot het internet, dat is het idee. Voor u een kans om nog vaker gevonden te worden door nieuwe potentiële klanten, maar ook een mogelijkheid om datgene waar u goed in bent, dienstverlening en adviseren, optimaal uit te voeren. Nu nog een kans, in de toekomst een must!

Na de introductie van de smartphone waar inmiddels bijna 82% van de mobiele telefoongebruikers aan verslingerd is geraakt, en na de komst van de tablet, kunnen we niet meer om de mobiele websites heen. U kunt een mobiele website zien als een aanvulling op uw huidige website.

Wij volgen de ontwikkelingen in de markt rondom mobiel internet gebruik en m-commerce op de voet en adviseren u graag over de mogelijkheden bij het maken van uw plannen en het ontwikkelen van uw mobiele website of mobiele webshop.

De verschillen tussen een gewone site en een mobiele website hebben zowel te maken met de techniek als de inhoud van de website.

> Techniek

De technische opbouw van een mobiele website wijkt af van die van een gewone website. Mobiele telefoons hebben een kleiner scherm, een andere browser en vaak wat trager internet. In de techniek wordt daarop ingespeeld door een andere opzet van de website.

> Inhoud

Iemand die met een smartphone een website bezoekt, heeft vaak een concreet doel voor ogen: contact opnemen, de locatie van een bedrijf bepalen of actuele informatie lezen. De opbouw van een mobiele site is daardoor ook inhoudelijk anders dan een gewone website.

Voordelen van een mobiele website

 1. Gebruiksvriendelijk 
  Een mobiele website is speciaal geschikt gemaakt voor een klein scherm, zal de gebruikservaring hierbij beter zijn dan bij een reguliere desktop website.
 2. Snelheid
  Een gewone website heeft te vaak te veel grafische elementen. Aangezien de gebruiker via zijn telefoon aangewezen is op een tragere verbindingssnelheid, kan het laden dus lang duren. Bij een goede mobiele website wordt hier rekening mee gehouden. Hierdoor staat de benodigde informatie sneller op de mobiele telefoon.
 3. Bereik
  Een mobiele website is te benaderen via alle smartphones en overal beschikbaar. De gebruiker kan de mobiele website op elk willekeurig mobiel platform via zijn browser bekijken. Een mobiele site heeft dus een groter bereik dan een applicatie.
 4. Ontwikkel- en onderhoudskosten
  Een goed ontworpen mobiele site is platformonafhankelijk. Daardoor hoef je ze maar één keer te ontwikkelen en de software maar op één plek te onderhouden. Dat scheelt een hoop de kosten.

Meer informatie over mobiele websites?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe mobiele website of uw huidige mobiele website restylen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60