Google Adwords

Google Adwords

Maar liefst 98% van de Nederlanders gebruikt Google. Om producten of diensten te zoeken - ook die van u. Wilt u gevonden worden, dan is het dus belangrijk dat u goed zichtbaar bent op Google. Wij verzorgen dit graag voor u. Met een effectieve Google AdWords Campagne die wij voor u ontwikkelen en beheren krijgt u direct meer bezoekers op uw website.

Slim adverteren met Google AdWords

Met advertenties op Google bent u altijd zichtbaar voor geïnteresseerde (be)zoekers. Direct naast of zelfs boven de zoekresultaten. Wij helpen u deze tekstadvertenties - AdWords - slim en effectief in te zetten. Zodat u op een efficiënte manier meer bezoekers naar uw site leidt.

Snel nieuwe klanten op uw website

Slim adverteren betekent aansluiten bij het zoekgedrag van uw klanten. Welke zoekwoorden gebruiken zij om uw product of dienst te vinden? Als u hierop inspeelt met relevante tekstadvertenties, ontvangt u snel meer (nieuwe) klanten op uw site. Een goede manier dus om uw bereik uit te breiden en mogelijk uw omzet te verhogen.

Geheel verzorgde AdWords campagne

Een effectieve campagne maken en beheren op Google kost tijd. Veel ondernemers hebben die tijd niet. Onze online specialisten regelen het voor u, van de juiste zoekwoorden tot de tekst van uw advertentie. Zodat u voldoende tijd houdt voor hetgeen waar u goed in bent: ondernemen.

Kosten van Google AdWords

De kosten van Google AdWords kunt u zelf bepalen. Google rekent voor elk zoekwoord van uw campagne een 'prijs-per-klik'. Die prijs wordt bepaald door biedingen in een veiling. Het is belangrijk om het juiste bedrag op het juiste moment te bieden. Hiervoor hebben wij een uniek biedingssysteem, dat tientallen keren per dag de biedingen van alle zoekwoorden van uw campagne controleert en bijstuurt. Dankzij dit systeem en onze ervaring kunnen wij relatief goedkoop kliks voor u inkopen.

Meer informatie over Google Adwords?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe Google Adwords campagne starten of uw huidige Google Adwords campagne updaten? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60