Lease Voorraad Module

Lease voorraad

leasevoorraadmodule2Met de Lease Voorraad Module (LVM) van Digifresh is het mogelijk om de voorraad van een dealer of autobedrijf  op een professionele manier op een eigen website te integreren. Wij koppelen met de meest gangbare occasionsystemen zoals Autodata, CustomerConnect, Autodealers, InMotiv, Autosoft, OBS, Used Car Systems etc.

Bij de module krijgt u een lijstweergave met zoekmachine van de voertuigen en een uitgebreide detailpagina met formulieren.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om een compleet eigen huisstijl op te maken, zodat de module matcht met de eigen website.

Inhoud Lease Voorraad Module

 1. Koppeling met diverse Occasion Management Systemen 
  Het is mogelijk om één of meerdere voorraden te koppelen. Wij koppelen met de meest gangbare occasion systemen.
 2. Lijstweergave van de voertuigen
  De voertuigen worden op een professionele manier op uw website gepresenteerd. Inclusief foto's en uitgebreide zoekmogelijkheid.
 3. Uitgebreide detailweergave van de voertuigen
  De detailpagina van een voertuig bevat alle specificaties van het voertuig. Inclusief foto's, specificaties, accessoires, video's en formulieren.
 4. Voertuigbrochure
  Middels een PDF voertuigbrochure kan direct alle informatie van een voertuig worden afgedrukt en worden opgeslagen.
 5. Respons formulieren
  De bezoeker van uw website kan direct reageren middels informatie- en offerte formulieren.

Wilt u een lease calculator op uw eigen website?

Genereer meer omzet met onze Lease Calculator Module. Middels een lease calculator en bijbehorende formulier biedt u uw klanten nog meer service. Laat uw bezoekers eenvoudig een leaseprijs berekenen en gelijk een offerte aanvragen. Meer informatie ›

Meer informatie over de Lease Voorraad Module?

 

Koffie bij DigifreshWilt u een Lease Voorraad Module op uw website of meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60