Video

Video

Online video maakt al enkele jaren een spectaculaire groei door als middel om te communiceren met potentiële klanten. Met een video kunt u zeer snel en doelgericht uw boodschap overbrengen. Bovendien speelt online video een steeds belangrijkere rol in de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. In combinatie met social media is online video een uiterst krachtig middel om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te veroveren.

Digifresh adviseert over en produceert autovideo's, instructievideo's, productvideo's en bedrijfsvideo's. Met zorg gemaakt en met creativiteit in beeld. Digifresh neemt uw opdracht als totaalproductie aan en zorgt voor uitstekend videomateriaal, montage, muziek en eventueel voice over. Samen naar een uitstekend eindresultaat.

Uw wensen en mogelijkheden vormen voor ons de basis om aan de slag te gaan. Gedegen, dynamisch en met passie in een team van specialisten.

Goede promotie blijft hangen op het netvlies en dat is precies waar een videoproductie van Digifresh voor zorgt. Een onuitwisbare indruk maken.

Voordelen van een video

 1. Gebruik
  84.6% van de internetgebruikers bekijkt video's online
 2. Impact
  Een foto is statisch en geeft een beperkt en eenzijdig beeld. Video heeft een groot impact op de bezoeker en laat meer indruk achter.
 3. Leeftijd
  Online video's worden bekeken door alle leeftijdscategorieen
 4. Invloed
  3 uit 5 internetgebuikers geeft aan dat het bekijken van een product - video hun aankoopgedrag heeft beinvloed.
 5. Exposure
  Uw kunt uw video plaatsen op onder andere Youtube, de grootste videosite ter wereld.
 6. Vertrouwen
  Een videoproductie van uw bedrijf schept vertrouwen bij de bezoeker.

Bekijk hier ons laatste werk.

Meer informatie over video's?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe video laten produceren? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60