Domeinregistratie

Domeinregistratie

Door domeinnamen te registreren, creëert u een eigen plek op internet waarop u uw website plaatst. Dankzij goed uitgekozen domeinnamen kunnen mensen eenvoudig de website vinden waarnaar zij op zoek zijn. Dus ook de website van uw bedrijf of instelling. Verder vergroot u door middel van professionele domeinnamen de commerciële mogelijkheden van uw bedrijf.

U heeft veel baat bij de registratie van goede domeinnamen. Klanten en prospects onthouden sneller de domeinnamen en daarnaast heeft u de mogelijkheid om via uw domeinnaam e-mails te verzenden en ontvangen. Bij Digifresh kunt u terecht voor uw domeinregistratie, maar ook voor het verhuizen van namen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het registreren of verhuizen van domeinnamen bent u bij Digifresh verzekerd van onze optimale dienstverlening.

Soorten domeinnamen

Er zijn 2 soorten domeinnamen: namen in combinatie met landextensies zoals .nl, .be, .de en namen in combinatie met algemene extensies, zoals .com, .info en .org. Een registry geeft de extensie uit. Digifresh onderhoudt het contact met de registry en registreert de domeinnaam voor u.

Prijslijst

Extentie Prijs
.nl domeinregistratie € 12,95
.com domeinregistratie € 14,95
.eu domeinregistratie € 14,95
.net domeinregistratie € 17,95
.info domeinregistratie € 17,95
.tv domeinregistratie € 34,95
.amsterdam domeinregistratie € 79,95
.media domeinregistratie € 44,95
* Prijzen zijn per 12 maanden en incl. BTW. Overige extenties op aanvraag.

Meer informatie over domeinregistratie?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe domeinnaam registreren of verhuizen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60