Hosting

Hosting en domeinen

Hosting is het onderbrengen van een of meerdere websites op een server. Voor een optimale hosting van de website van uw bedrijf of instelling moet u bij Digifresh zijn.

Een juiste domeinnaam en extensie vinden kan soms erg lastig zijn. Daarom bieden wij ze allemaal aan, van .ac tot .zw (en de 250+ daartussen). We zijn er ook voor de persoon die juist die ene domeinnaam met opvallende extensie wil.

Laat Digifresh de hosting en domeinregistratie van uw website regelen en u bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen en persoonlijke dienstverlening. De medewerkers van Digifresh staan dagelijks voor u klaar om de hosting van uw website te verzorgen.

Hosting

Digifresh biedt diverse hostingopties voor bedrijven die webhosting zoeken, van Shared Hosting tot VPS. Betrouwbaar, veilig, flexibel en optmale support, ook in het weekend. Bekijk onze uitgebreide hostingpakketten. Meer informatie ›

Domeinregistratie

Een domeinnaam registreren is voor bepaalde extensies weleens een uitdaging. Wij hebben de kennis in huis om ieder domein succesvol vast te leggen. Bekijk onze mogelijkheden. Meer informatie ›

Waarom kiezen klanten voor Digifresh?

  • Creatief en functioneel
  • Alle expertise in huis
  • Persoonlijk, korte lijnen
  • Klantgericht
  • Deskundige supportafdeling

Meer informatie over hosting en domeinregistratie?

Koffie bij Digifresh

Wilt u veilig en vertrouwd uw website hosten of wilt u uw huidige website verhuizen naar Digifresh? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60