Logo ontwerp

Logo ontwerp

Uw logo en bijbehorende huisstijl zijn het uithangbord van uw onderneming, hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten en zorgt u voor een herkenbare uitstraling. Een logo laat samen met de huisstijl een eerste indruk achter bij uw klanten en is hierdoor van onschatbare waarde voor uw bedrijf.

Een sterk logo geeft een onderneming zijn gezicht, een herkenbaar gezicht dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt maar ook uitnodigt tot lezen of kopen. Een gezicht dat bovendien terugkomt op alle communicatie-uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier, de social media kanalen en de website.

Tijdens het ontwerptraject vertalen wij uw visie, wensen en eisen naar een volwaardige huisstijl of logo. Hierbij combineren wij deze met onze expertise om zo te komen tot een grafisch ontwerp wat perfect aansluit op de doelgroep en branche van uw organisatie.

Bekijk hier ons laatste werk.

Meer informatie over logo ontwerp?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe logo of uw huidige logo restylen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60