Banner ontwerp

Banner ontwerp

Wilt u zo effectief mogelijk campagne voeren via internet? Digifresh adviseert u over de beste methode en ontwikkelt professionele banners in elk denkbaar type en formaat.

Het ontwerp van banners vraagt in bepaalde mate kennis van - en ervaring met - webmarketing. De huidige internetter heeft immers een 'banner-blindheid' ontwikkeld en laat zich niet zomaar verleiden tot het aanklikken van uw reclame-uiting. Bovendien zijn bepaalde marktconforme formaten ontstaan en zijn in bepaalde gevallen niet alle uitingen of alle vormen van aandacht trekken geoorloofd.

Vanuit onze ruime ervaring met webmarketing hebben onze ontwerpers veelvuldig te maken met het design van banners. Ook voor u zijn we in staat om actiegerichte en opvallende banners te maken, voor iedere doelgroep en voor ieder doel. Creatieve ontwerpen en originele oplossingen zorgen voor de meerwaarde waar Digifresh voor staat.

Voordelen van een banner

  1. Kosten
    De kosten van een banner campagne zijn relatief laag tegenover een advertentie in traditionele media.
  2. Bereik
    Het bereik is groot en de campagne kan goed getarget worden voor een bepaalde doelgroep door selectief de banners in te zetten op specifieke websites.
  3. Meetbaar
    Het is mogelijkheid de click-rate (doorklik-ratio) van de banner te meten om te kijken of de banner zijn effect heeft.

Bekijk hier ons laatste werk.

Meer informatie over banner ontwerp?

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe banner of uw huidige banner restylen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60