Grafisch

Grafisch

Digifresh vertaalt informatie naar een effectieve visuele vorm. Vaak gaat het bij grafische vormgeving om complexe (bedrijfs)informatie en is het van groot belang dat deze informatie helder wordt gemaakt.

Digifresh helpt organisaties hierbij. Wij ontwikkelen huisstijlen en ontwerpen onder andere logo’s, banners en iconen. Kortom, wij verzorgen de uitstraling van een organisatie.

Een huisstijl is als het ware het 'gezicht' van een organisatie. Iets waar veel zorg en aandacht aan moet worden geschonken. Ons streven is om een huisstijl helder en onderscheidend te maken en tevens bruikbaar voor vele doeleinden.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een eigen gezicht krijgt. Meer uitstraling maakt vaak het verschil tussen de keuze voor u of de concurrent.

Bekijk hier onze portfolio.

Waarom kiezen klanten voor Digifresh?

  • Creatief en functioneel
  • Alle expertise in huis
  • Persoonlijk, korte lijnen
  • Klantgericht
  • Deskundige supportafdeling

Meer informatie over grafische vormgeving?

koffie

Bent u op zoek naar een grafische ontwerper of wilt u uw huidige ontwerp restylen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60