Webshops

Webshops

webshopEr wordt steeds meer verkocht op internet, wilt u hier ook op inspringen? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw plannen.Het maakt niet uit wat uw plannen zijn, of u nu een klein winkeltje wilt of een megastore met een realtime voorraad systeem, wij zullen u gedegen adviseren in de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Wij kunnen u ondersteunen in het gehele traject, van het uitwerken van uw idee tot het online zetten van uw webshop, maar ook in het bekend maken van uw webshop via online en offline marketing. Wij maken gebruik van open source systemen, hiernaast hebben wij ook ons eigen webshop systeem ontwikkeld.

Bij het ontwerpen van een succesvolle webshop houden wij rekening met onder andere:

>Navigatie structuur

Bedrijven en organisaties die meerdere doelgroepen bedienen met specifieke producten en diensten doen er goed aan een doelgerichte structuur te gaan gebruiken voor hun webshop. Met een doelgroepgerichte navigatiestructuur komen de bezoekers met één klik direct op de juiste plek terecht.

> Productpresentatie

De detailpagina’s van uw webshop zijn de belangrijkste pagina’s op uw website. Dit zijn namelijk de pagina’s waar de klant zijn beslissing neemt: koop ik wel of niet? Duidelijke foto’s met zoomfunctie kunnen bijdragen aan de verkoop van uw product, net als mogelijkheden voor cross- en upselling.

> Zoekmogelijkheden

Als uw webshop veel producten bevat is een zoekfunctie eigenlijk onmisbaar. Niets zo vervelend als tevergeefs zoeken in de verschillende categorieën. Digifresh biedt diverse zoekfuncties aan: van eenvoudige zoekacties op keyword tot geavanceerde acties met filters en synoniemen.

> Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke webshop zorgt ervoor dat nieuwe bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Bezoekers op een gebruiksvriendelijke webshop maken meer pagina’s en krijgen sneller een vertrouwd gevoel: ‘Lekker, hier is alles goed geregeld!’

Voordelen van een webshop

 1. Bereik 
  Een extra verkoop kanaal Naast uw (eventuele) fysieke winkel, biedt een webshop de mogelijkheid gemakkelijk nieuwe klanten te werven. U bent immers niet gebonden aan een bepaalde locatie. Potentieel kan heel Nederland, of zelfs de hele wereld uw doelgroep zijn. En dat vanuit één winkel, uw webshop.
 2. Kostenbesparing
  Een webshop kan aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee brengen. De besparingen lopen op wanneer meer processen geautomatiseerd worden. U kunt bestaande klanten via een webshop bestellingen laten plaatsen, waardoor de bestellingen rechtstreeks in uw software pakket worden ingeladen (proces optimalisatie). Dit scheelt tijd in het opstellen van offertes en eventueel het overtypen van faxen in het software pakket. De kostenbesparingen kunnen ook oplopen bij de processen die starten, nadat de klant een bestelling geplaatst heeft. Denk hierbij aan geautomatiseerde order bevestigingen, pakbonnen, of zelfs inkoop bestellingen - e-procurement.
 3. Uitgebreid assortiment
  Met een webshop is het gemakkelijker om veel producten aan te bieden. Niet elk product hoeft op voorraad te zijn. Er kan gewerkt worden met partners die - direct of indirect - producten leveren. U werkt met een virtueel magazijn. Producten kunnen fysiek op andere locaties staan. Klanten zoeken op Google en vinden (mits de webshop goed door Google 'gespidert' - gelezen - kan worden) de producten op de webshop. De veelgebruikte term 'long-tail' komt hier dan om de hoek kijken. Naarmate u meer producten heeft, wordt u beter gevonden en kunt u meer verkopen.
 4. 24 uur per dag open
  Uw klanten kunnen dus dag en nacht het productaanbod bekijken, verleid worden tot een aankoop en bestellingen plaatsen.

Bekijk hier ons laatste werk.

Meer informatie over webshops?

 

Koffie bij DigifreshWilt u een nieuwe webshop of uw huidige webshop restylen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoon 020 - 894 30 40, vraag eenvoudig een offerte aan of vraag meer informatie via ons contactformulier.

 

 

 

Direct een offerte Direct contact

Onze oplossingen

Wij denken actief met u mee!

Voor iedere doelgroep de juiste website. Samen met u komen we tot een perfect resultaat.

Onze andere diensten:

Digifresh is dé specialist in websites, hosting, domeinregistratie, grafische ontwerpen en online video's. Neem contact op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Direct meer informatie? Bel ons op tel. 020 - 894 30 60